Over Ons

De Bouwsociëteit Zwolle is de ontmoetingsplaats voor betrokkenen bij alle fasen van de bouw in de regio Zwolle.

De Bouwsociëteit Zwolle is in mei 1987 opgericht op initiatief van een groep architecten, bouwers, makelaars en ingenieurs. De belangrijkste activiteit is het organiseren van een zestal bijeenkomsten per jaar. Op de sociëteitsavonden zorgen we voor een lezing of ander programma van niveau. Daarna staat een lopend buffet of diner klaar om onder het eten verder van gedachten te kunnen wisselen.

Lidmaatschap staat open voor iedereen uit de bouwbranche en daaraan gerelateerde organisaties. Het bestuur beslist op grond van de lidmaatschapsvoorwaarden over toelating als lid. Omdat wij de sociëteitsgedachte hoog in het vaandel hebben, zijn de lidmaatschappen STRIKT PERSOONLIJK. Het sturen van vervangers is dan ook niet toegestaan. Juist daarom is onze sociëteit zo’n succes, je leert elkaar echt kennen.

Daarnaast verwelkomen wij gastleden. Zij zijn werkzaam bij o.a. overheden, woningbouwverenigingen etc. De gastleden worden een paar keer per seizoen voor de bijeenkomsten uitgenodigd. Leden kunnen gastleden voordragen bij het bestuur.